Business Graphs

Советник за доење

Новороденото бебе има само три барања. Тие се: топлина во рацете на својата мајка, храната од градите и сигурноста која ја чувствува во присуство на мајката. Доењето ги задоволува сите три. Можеби доењето не е прифатлив избор за секој родител, но секако е најдобриот за секое бебе.

Советник за родители

Како да се справите со предизвиците на родителство? Како да ја преживеете прва година со бебе? Одлучувате помеѓу различни опции за згрижување деца? Кои се развојните фази во првите пет години? Многу прашања за секој еден што за прв пат е родител. Откријте како дел од нив да ги решите на полесен начин.

Babysittingmk.com

Babysittingmk.com - Единствена платформа за семејства и дадилки каде што на едно место можат да најдат опции за грижа и нега деца, регулаторна рамка, совети од експерти за ран детски развој, како и најновите достигнувања во детска психологија.

Советување за домашни миленици

Одлука да имате милениче во домот секако е возбудлива, но дефинитивно не е одлука која ја носиме лесно. И покрај тоа што одлучувате за нешто убаво сите прашања и грижи кои се наметнуваат можат да дополнително да Ве збунат. Нашиот експерт за миленичиња може да ви помогне при процесот на селекција на миленикот, финансиски аспекти, потребната обука и долгорочните импликации од чување на миленик.

©2020 by First Five Association. 

Аминта Трети 58/1-15, IV кат

1000 Скопје

www.firstfivemk.com

+389 72 697 481

+389 2 3 126 135