Советување за Домашни Миленици

Одлука да имате милениче во домот секако е возбудлива, но дефинитивно не е одлука која ја носиме лесно. И покрај тоа што одлучувате за нешто убаво сите прашања и грижи кои се наметнуваат можат да дополнително да Ве збунат. Нашиот експерт за миленичиња може да ви помогне при процесот на селекција на миленикот, финансиски аспекти, потребната обука и долгорочните импликации од чување на миленик.

Советување за Домашни Миленици