Советник за Доење

Новороденото бебе има само три барања. Тие се: топлина во рацете на својата мајка, храната од градите и сигурноста која ја чувствува во присуство на мајката. Доењето ги задоволува сите три. Можеби доењето не е прифатлив избор за секој родител, но секако е најдобриот за секое бебе.

Советник за Доење