Стартап инвестиција

Како да пресметате почетна инвестиција за вашиот бизнис?

  • 45 minutes

Contact Details

  • Location 1

    Location 1

    +38972697481

    sarizanov@firstfivemk.com

F5Advisory

Life Work Balance