Да се оди подалеку, е исто погрешно колку и да застанете предвреме.

Рамнотежа

Во потрага за рамнотежа.

Потрага за животна рамнотежа е во постојана. Секогаш во тек. Нема видлив ниту предвидлив крај. Рамнотежата може (и треба) да изгледа различно за секого, врз основа на она што е најважно за вас. Можеби има периоди во животот кога сте фокусирани на кариера и личен развој и други периоди кога фокусот ви се врти кон семејство или омилено хоби.

©2020 by First Five Association. 

Аминта Трети 58/1-15, IV кат

1000 Скопје

www.firstfivemk.com

+389 72 697 481

+389 2 3 126 135