Образование

Без образовани луѓе, овој свет не може да стане подобро место. Затоа е потребно соодветно образование за да се претвори овој свет во подобро место за живеење.

Професионални Консалтинг Услуги

Кога станува збор за мерење на врвните, успешните бизниси во индустријата, приходот е крал. Ние веруваме дека за да се биде најдобар во индустријата потребно е повеќе од остварување на високи приходи. Потребно е влијание и придонес во општеството.

Непрофитен Сектор

Општество во кое човечката свест е на ниво, во кое се тежнее не само кон одржливост туку и кон прогресивен развој на секој поединец и самото општество. Општество во кое владее хармонија, самосвесност, неоптеретено со материјализам, завист, омраза, алчност. Општество во кое човек на човек му е пријател. Општество во кое се создава и живее денес, а се гради подобра иднина за следните генерации.

©2020 by First Five Association. 

Аминта Трети 58/1-15, IV кат

1000 Скопје

www.firstfivemk.com

+389 72 697 481

+389 2 3 126 135