Mon, Apr 26

|

Онлајн

Психолошка поддршка на родители и лица кои работат со деца со атипичен развој

Registration is Closed
See other events
Психолошка поддршка на родители и лица кои работат со деца со атипичен развој

Time & Location

Apr 26, 2021, 8:00 PM GMT+2 – Apr 27, 2021, 9:00 PM GMT+2

Онлајн

About the event

Во рамките на серијалот “Биди родители и остани нормален“ разговараме со психолог Иван Христов. Наша денешната тема е - Психолошка поддршка на родители и лица кои работат со деца со посебни потреби.

Со какви предизвици се соочуваат родители на деца со атипичен развој од најмала возраст? Каква поддршка имаат и каде? Која е улога на воспитувачи и негувателки во градинки, а која на наставници во училиштата кога во група имаат дете со атипичен развој? Што навистина се случува во живот на еден родител и како тоа влијае на внатрешни и надворешни врски?

Приклучете се, дознајте, дискутирајте, споделете!

Линк за приклучување: https://bit.ly/3tLshNz

FB online:

https://www.facebook.com/f5advisory

26 април 2021 понеделник 20:00 часот

Share this event