Mon, May 11 | Вебинар

Бизнис Стрес Тест

Како да измерите и управувате ризик поврзан со стратешко планирање, алокација на капитал и деловни одлуки во кризни состојби.
Registration is Closed

Time & Location

May 11, 10:00 AM – 11:00 AM GMT+2
Вебинар
Registration is Closed

Share This Event

©2020 by First Five Association. 

Аминта Трети 58/1-15, IV кат

1000 Скопје

www.firstfivemk.com

+389 72 697 481

+389 2 3 126 135