HeartEarth.jpg

Хуманизација во Бизнисот

LWB пристап

Човечкиот живот можеби не е создаден со претходно определена цел, но тоа не треба да значи дека не може да има смисла, ниту пак дека оваа смисла не може да биде добра, ако не и многу подобра отколку која било предефинирана. Треба да запомниме дека не сме дојдени на овој свет за да постојано гледаме во часовник и да умреме на куп пари. Овде сме за да живееме. Ако знаеме зошто работиме и што очекуваме од работа, можеме да ги насочиме нашите напори да бидат во согласност со променливиот свет  и да ги прошириме нашите хоризонти.

Сектори

Образование

Консалтинг

Проектни активности

Услуги

Професионални лични услуги

Корпоративен консалтинг

Обуки

Советување

No upcoming events at the moment
 
 
 

©2020 by First Five Association. 

Аминта Трети 58/1-15, IV кат

1000 Скопје

www.firstfivemk.com

+389 72 697 481

+389 2 3 126 135